Európa legszebb karácsonyi vására idén is vár!

Magyarország itt ünnepel! Hiszünk abban, hogy a személyes biztonság mellett a lelki feltöltődés is fontos, amely az embereket kiegyensúlyozottá teszi, így a lehető legszigorúbb szabályokat betartva teremtünk varázslatos adventi környezetet, hogy az emberek feltöltődjenek a téli hónapokra.

Magyarország itt ünnepel, Az adventi időszak 2020-ban is eljön és mi bízunk abban, hogy lehetőségünk lesz ismét megszervezni az Advent Bazilika eseményt, amely 40 napon át segít a látogatóknak hogy fényeivel, illataival, hangjaival és ízeivel átérezzék az ünnep hangulatát. Hiszünk abban, hogy a személyes biztonság mellett a lelki feltöltődés is fontos, amely az embereket kiegyensúlyozottá teszi, így a lehető legbiztonságosabb feltételtételeket teremtjük meg arra, hogy az emberek feltöltődjenek a téli hónapokra.

A lehető legkörültekintőbb biztonsági intézkedéseket fogjuk bevezetni. A kiállítóknak kötelezővé tesszük a maszk és a kesztyű viselést, a látogatók számára pedig erős ajánlással élünk majd. A vásár területén több kiállítónál is elérhető lesz a vásár tematikájához illeszkedő maszk. Minden standon elérhető lesz kézfertőtlenítő és a gasztronómiai kiállítók mellett kézfertőtlenítő automata. Az egészségügyi személyzet is készül majd a különleges helyzetre. Felállítunk továbbá egy covid sátrat is, ahol egészségügyi személyzet áll majd készenlétben arra az esetre, ha szakszerű ellátásra lenne szükség, legyen az akár testhőmérséklet mérés, vagy adott esetben elkülönítés. A jégpálya használóknak pedig egyszer használatos zoknit biztosítunk, hogy ezzel is minimalizáljuk a fertőzés lehetőségét.

A vásár látogatóinak erősen ajánljuk a maszk viselését, a rendszeres kézfertőtlenítést és a távolságtartást. 

Abban az esetben fogjuk idén elhalasztani a vásárt, amennyiben a hatósági intézkedések nem teszik lehetővé ilyen jellegű rendezvény megtartását.