Indul a szavazás: az Advent Bazilika ismét ott van a legjobb karácsonyi vásárok versenyében

Mától lehet szavazni azon a nemzetközi online versenyen, ahol eldől, kié lesz az Európa legjobb karácsonyi vására cím. Az Advent Bazilika már három alkalommal, 2019–ben, 2021-ben és 2022-ben is diadalmaskodott az európai karácsonyi vásárokat tömörítő mezőnyben, megelőzve többek között Madrid, Bécs, Brüsszel, Salzburg és Prága hasonló ünnepi vásárait. A magyar rendezvény a triplázással kiérdemelte a Karácsonyi vásárok állócsillaga címet is.

Már teljes pompájában fogadja az ünnepelni vágyókat az Advent Bazilika. Békés adventi hangulat, az ünnepi időszak illatai, ízei, fényei, meghitt pillanatai és meglepetések sora fogadja a látogatókat a Szent István téri rendezvényen, amelyet tavaly harmadszorra is Európa legjobb karácsonyi vásárának választottak. Megújult ünnepi fénydekoráció, idén először varázslatos mesevilágba kalauzoló multimédia-látványosság, új helyszínről, a magasból, élőben előadott hangulatzenei produkciók, 12 méteres karácsonyfa, fényfestés,  szelfipont, 12 éves korig ingyenesen igénybe vehető jégpálya, minőségi kézműves és gasztronómia kiállítók, a válogatott ínyencségek között pedig 1500 forintos, pénztárcabarát menükínálat is fogadja az ünnepelni vágyókat.

 

Az Advent Bazilikát immár tizenharmadik alkalommal hozzák létre a szervezők, hogy semmihez sem hasonlítható ünnepi atmoszférát teremtve, minőségi időtöltést és különleges gasztronómiai kínálatot nyújtsanak a látogatóknak.  A Szent István téren rendezett karácsonyi vásár nem csupán a magyar főváros, de az európai régió egyik legszebb ünnepi rendezvénye is egyben, eddig három alkalommal, 2019-ben, 2021-ben és 2022-ben is elnyerte az „Európa legjobb karácsonyi vására” címet.

 

Az Advent Bazilika idén – az európai karácsonyi vásárok történetében elsőként – négyszeres győztes lehet a versenyen. November 30-án 0:00-kor indult az európai ünnepi rendezvények megmérettetése, ahol a közönség online felületen leadott szavazatai alapján dől el, mely vásár nyeri el és viselheti egy évig a kitüntető címet.

 

A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy adják le voksukat december 7-ig az Advent Bazilkára:

https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets,

hogy újra Magyarországé legyen az elismerés.