Legyen Budapest Európa legjobbja!

Idén akár Európa legjobbjai is lehetünk! Mostantól ugyanis tíz napig lehet szavazni a kontinens legjobb karácsonyi vásárára. Tavaly már elnyerte az előkelő negyedik helyet az Advent Bazilika rendezvénysorozat, amely idén, egyedüli magyar helyszínként ismét a jelöltek között van.

A brüsszeli székhelyű, független utazási portál, a European Best Destination által szervezett közönségszavazáson tavaly is látványos eredményt ért el rendezvényünk, hiszen öt helyet javított, és a korábbi kilencedik helyről a negyedikre kerültünk, ráadásul alig több, mint kétszáz szavazattal maradtunk le a dobogóról Bécs mögött.

Büszkék vagyunk, hogy az Advent Bazilikát Európa „TOP 5” karácsonyi vására között tartják számon. Ehhez méltóan, különös gondoskodással készültünk a látogatók fogadására idén is, hiszen fontos, hogy ezen a varázslatos közösségi téren továbbra is a családias hangulat legyen a főszereplő.

A European Best Destination utazási portál közönségszavazása kapcsán itt a lehetőség, hogy az Adventi Ünnep a Bazilikánál a magyar fővárosra irányítsa az európai utazók figyelmét egy ilyen turisztikai szempontból kiemelten fontos időszakban. Tavaly decemberben csaknem háromszázezer külföldi turista látogatott el Budapestre, a vendégek jóval több, mint fele Európából érkezett. A szavazás eredménye pedig újabb felhajtóerőt jelenthet a turizmus számára.

Szavazz Te is, hogy Budapest belvárosának karácsonyi rendezvénye a 2018-as megmérettetésen még jobb helyezést érjen el! A szavazatokat november 30-tól tíz napon át lehet leadni IDE KATTINTVA