Legyen Budapesté Európa legszebb karácsonyi vására!

A tovább után szavazhatsz az Advent Bazilikára! Köszönjük!

A European Best Destinations független utazási portál idén is elindítja közönségszavazását arról, hogy a látogatók melyik karácsonyi vásárt tartják a legszebbnek Európában.

Magyarországot és Budapestet a napokban megnyílt Advent Bazilika képviseli a szavazáson. A rendezvénysorozat tavaly a második helyet szerezte meg – maga mögé utasítva többek között Prágát, Brüsszelt és Bécset - idén pedig azzal a céllal néz a szavazás elé, hogy a közönség segítségével megszerzi Budapestnek az első helyet.

Adják le voksukat a vásárra! A versengésben megszerezhető előkelő helyezés nem pusztán a rendezvénynek hozhat dicsőséget, de a magyar főváros további idegenforgalmi és kulturális értékeire is ráirányítja az európai utazók figyelmét egy ilyen turisztikai szempontból kiemelten fontos időszakban.

A szavazás november 29-től 10 napon át online zajlik, a közönség naponta egy voksot adhat le, és az alábbi linken érhető el:

https://rebrand.ly/7eb84

Az immár kilencedik alkalommal megnyílt Advent Bazilika az évek során Budapest egyik meghatározó turisztikai látványosságává, rendezvénysorozatává vált. 

A rendezvénysorozat idén a már megszokott különleges gasztronómiai kínálat és minőségi kiállítók mellett az eddigieknél is több programmal, tematikus napokkal, interaktív szelfiponttal és egy 12 méteres karácsonyfával várja látogatóit.

Ha Ön is egyetért azzal, hogy ennél az Adventi Ünnepnél nincsen szebb a kontinensen szavazzon minden nap az Advent Bazilikára!