Romantikus lánykérés az adventi forgatagban

Gergő szerelme Ninetta második otthona a Bazilika környéke, ezernyi emlék fűzi környékhez. A lány minden évben ellátogat az Advent Bazilika vásárba, hogy újabb karácsonyfadíszt szerezzen be onnan. Ezt idén sem tervezte másként. Gergő világraszóló, romantikus lánykérést szeretett volna, tökéletes helyszínen, ezért az Advent Bazilika vásár csapatának segítségét kérte álma megvalósításához. Mindössze pár nap alatt minden összeállt, és Gergő a Bazilika előtt, térden állva tette fel a kérdést szerelmének könnyeket csalva a körülöttük állók szemébe is.

Budapest — Nem csak karácsonyi vetítés szépítette a hét végén a bazilikát: az adventi forgatagban egy lánykérés tanúi is lehettek a nézelődők.

A fényfestést követően ugyanis az épületen a következő mondatokat olvashatták: „Szerelmem, Ninetta! Feleségül jössz hozzám?”

A kedvesem mindig is egy felejthetetlen lánykérésről álmodott – kezdte Gál Gergő (26). – Az anyukájának jutott eszébe az ötlet, hiszen Ninetta imádja a belvárosi adventet – folytatta a vőlegény.

Romantikus pillanatnak lehettek tanúi a járókelők

Csodálatos pillanat volt mindkettőnknek! Nagyon izgultam, ő pedig semmit sem sejtett. Igent mondott, a vásárban pedig szinte mindenki tapsolt – tette hozzá Gergő.

A vőlegénynek az Adventi Ünnep a Bazilikánál csapata segített megszervezni a meglepetést.