Kézműves kiállítóink listája

Évről évre mindig nagy izgalommal várjuk, mikor megérkeznek kézműves kiállítóink és megtöltik a teret a szívvel, lélekkel készült portékáikkal. Hiszen az Advent Bazilika hangulatához a fények, ízek és illatok mellett az ő kézzel készített csodáik is nagyban hozzájárultak (és járulni is fognak!) Bár a Bazilikánál most nem találkozhatunk, de szerintünk nem múlhat el az ünnep vásárfia nélkül, ezért megnyitjuk online vásárterünket! Ismerjék meg kiállítóink kínálatát és elérhetőségeiket, és támogassák Önök is e családi vállalkozásokat, hogy jövőre újra találkozhassunk személyesen is!

 

Kerámia kályha kft. – Minden, ami kerámia!

A Kerámia Kályha Kft. 12 éve foglalkozik kerámia gyártással. Az adventi vásárban mécsestartókat, párologtatókat, bögréket, kiöntőket, kerámia karácsonyi tárgyakat kínálnak.

 

MyPix - Allergia Design

Az Allergia Design kézzel készült, humorral spékelt kollázsokat, egyedileg festett matrjoska babákat és vidám textilfigurákat kínál Micitől; laborált fotókat és nyomatokat Balázstól. Képeik keretezett formában is kaphatók.

Artushka – Bohémvilág Kft.

Lassan öt éve alakult az Artushka műhely és bolt, ahol magyar iparművészekkel, tervezőkkel fognak össze, létrehozva egy olyan teret, ahol igazi kézműves termékek széles köréből lehet válogatni. Gyönyörű kerámia használati tárgyaktól kezdve a legkülönfélébb kézműves ékszerek, és a legcukibb kötött vagy plüssállatok is megtalálhatók náluk. A vásárban a kedvenc termékeik közül válogathatnak az érdeklődők.

Cameleon Art Stúdió – Bereznai és Társa Kft.

Bereznai Szabó Éva keramikus kezdetektől velünk van az adventi vásárban. Saját készítésű kerámiákkal és az ünnephez kapcsolódó karácsonyi dekorációval vesz részt évről-évre. Minden karácsonyra új termékekkel igyekeznek színesíteni választékukat.

The Bohemian Art

A Bohemian Art kézműves ékszerei sárgarézből készülnek, semmilyen nikkelezett alkatrészt nem tartalmaznak, ezért nem allergizálnak. Az ékszereket sterling ezüsből és ezüstözött sárgarézből is elkészítik, igény szerint. A vásárban drágakővel ékesített ékszerek között válogathatnak az érdeklődők.

Pipacs Kerámia – Kovács Gabriella

Kovács Gabriella 1998-ban kezdett kerámia tárgyakat készíteni - régi álma vált valóra azzal, hogy agyaggal dolgozhat. A hagyományos technikák (korongolás, írókázás) elsajátítása után hat éve alakult ki a jelenlegi saját stílusa. A tárgyak kézi formázással, nyújtott lapokból készülnek, majd terrakottára égetés után a második, 1100 °C-on való égetéssel kapják meg a végleges színt. A keramikus lelke és az agyag harmóniája, szabadsága hívta életre mostani munkái formáit, színeit: a Pipacs Kerámiát.

Tűzvilág zománcékszerek – Dévényi Mónika

Dévényi Mónika a ’90-es évektől kezdve készít egyedi zománcékszereket és ajándéktárgyakat. Európa nagyvárosaiban, nemzetközi vásárokon és hazai kiemelkedő rangos rendezvényeken is részt vesz. Tűzzománc technika egy több ezer éves eljárás, amit nagy szeretettel ötvöz a mai modern szín és formavilággal. Minden darab egyedi, kézzel készült alkotás.

The Budapest Felt Shop

Kézzel készült egyedi, nemez ékszerek, táskák, kalapok és egyéb nemez kiegészítők.

Freya Glass Art – Freya Design, Kárpule Zsolt

A Freya Glass Art-nál izgalmas, színes üvegékszereket és porcelánokat készítenek. Termékeiket minőségi alapanyagokból, egyedi tervek és ötletek alapján valósítják meg. Ékszereik forma-és színvilága változatos - bárki megtalálhatja a számára megfelelőt. A szerelékek orvosi acélból készülnek, így azok is viselhetik, akik fémérzékenységgel küzdenek.

Woodworks -Crosswear Kft.

Fából készült ajándéktárgyak kézzel festve, régi magyar motívumokkal díszítve. Az adventi vásárban függő díszeket, mécsestartókat, könyvjelzőket, medálokat, fübevalókat, noteszokat, karácsonyfa-díszeket, hűtőmágneseket találnak a Woodworksnél.

Bőr kiegészítők – Gergely Dénes

Gergely Dénes az általuk készített bőr kiegészítők mellett kiváló magyar bőrtárgy tervezők és készítők termékeit is forgalmazza. Az adventi vásárban övek, öv-váll-és hátitáskák, tarsolyok, tárcák, ékszerek, kesztyűk, kulcstartók találhatók kínálatukban.

Giranelli

A giranellik Rácz Kriszta Napraforgó által tervezett és készített üvegékszerek: gyűrűk, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, kitűzők, kiegészítők. Kiváló minőségű boroszilikát üvegcsövekből üvegtechnikával készítik ékszereiket, amelyek közül többet is formatervezési mintaoltalom véd.

A giranelli név egy olasz szójáték, a „girare”, mint forog, köröz, és az „anelli”, mint gyűrűk szavakból született, és jól tükrözi, hogy ékszereink különlegessége a belső mozgás, játékosság.

 

Handpets – Párisi Baba-Mama Kkt.

A Párisi Baba-Mama Kkt.-nál 21 éve készítenek bábokat. A bábok zsűrizett iparművészeti termékek. Száznegyvenféle három-és ötujjas kesztyűbáb, állat és emberfigurák között lehet válogatni az adventi vásárban.

 

Kézműves termésangyalok, Zitáska 

Hornyák Zita több mint egy évtizede készít nagy szeretettel és örömmel termésekből, növényi részekből egyedi karácsonyi angyalokat, manókat és betlehemeket, amelyek karácsonyfadíszként funkcionálnak, továbbá önálló apró ajándékként is megállják helyüket. Öt éve születtek meg egyedi, rátétes textiltáskái, amelyek a “ Zitáska” fantázianevet viselik. A táskák témája: zene, hangszerek, virágok, macskák, kutyák.

Sarki Fény Díszüveg – Horváth Márta

Horváth Márta hobbiként kezdett az üveggel foglalkozni. Tiffany üveg, üvegfusing és üvegmozaik technikával dolgozik. Termékei főként saját tervezésűek, a növény és állatvilágból inspirálódik. Az alkotások aprólékos, kézműves munkával készülnek, ettől válnak egyedivé.

Ezüsterdő Mesebolt - Időmérték Kft.

Az Időmérték Kft.-nél fa és textiljátékokat terveznek és gyártanak. A klasszikus játékhagyományok és a modern design formavilágát felhasználva színvonalas, egyedi termékeket készítenek. Minden játék egy történet része, egyre bővülő mesevilág. Gyűjthető, ajándékozható, több funkciós, minőségi, tartós praktikus. Szerethető a gyerekeknek, inspiráló a felnőtteknek.

Cseh Magi, Mezőtúr

Cseh Magi mezőtúri fazekas, népi iparművész családi vállalkozásként kizárólag olyan portékákat készítenek, amelyek kézműves termékek és a Népi Iparművészeti Testület által zsűrizettek. Vékony falú, szépen csengő, kék-fehér, piros, továbbá meleg barna és mélyzöld színtónusú edények pompás dísz- és használati tárgyak. Az edényeket változatosan díszítik: az ősi rátétes ornamentika, a klasszikus mezőtúri és szász elemek képezik egyedi stílusunk alapját.

Kovács Manufaktúra – kerámia

A Kovács Manufaktúra családi vállalkozásként indult 1991-ben. Műhelyük az UNESCO Szellemi Kulturális Örökségének reprezentatív listáján szereplő Mezőtúri Fazekasság részeként őrzi helyi hagyományaikat, azt továbbgondolva gyárt egyedi használati- és dísztárgyakat Kovács Karolina iparművész tervei alapján. Kézzel korongozott, díszített termékeink közt minden korosztály megtalálja a szívéhez közel állót.

Mackor – GABRIELLArt Bt.

Mackor - Mi ez a hely? Ahol a macik nem alszanak téli álmot, hanem a karácsonyi vásárban kínálják magukat leendő gazdáiknak, - nem csak a visszajáró gyűjtőknek! Van itt Bukowski, Russ, Bearington, s mindenféle más, kinek mi tetszik a több száz közül.

De, aki épp nem macira vágyik, kedvére válogathat a természetes anyagokból, kézzel készült, egyedi vásárfiák közül, nem csak karácsonyra!

Naszvadi kerámia – Naszvadi Magdolna

Naszvadi kerámia-20 éve a magyar kézművesség palettáján.

A népi fazekasságból gyökerező kerámiák készítése után egyre inkább a modern, mai kor igényeit kielégítő forma- és mintavilág jellemző. Jelenleg több stílusban dolgozik, közülük az élénk, színes kerámiát kedvelők és a finom elegancia hívei is megtalálják a szívüknek kedvest. A jó alapanyagok és a magasabb hőfokon égetés magas minőségű kerámiát eredményez, legyen szó dísztárgyról, vagy napi használatban levőről.

 

Örökkék

A hagyomnyos kékfestő eljárással mai, modern, hordható darabokat készítő családi manufaktúránk harmadik alkalommal vesz részt az Adventi Ünnepen a Bazilikánál. Hónapokkal előre készülünk, anyagainkat már nyár vége óta erre a vásárra mintázzuk és festjük az UNESCO szellemi kulturális örökség részét képező technikával. Meseszép antik dúcok lenyomatai köszönnek vissza sapkákon, sálakon, pólókon, kapucnis felsőkön és ruhákon a Pápai Kékfestő Múzeum, a Nagynyárádi és Bácsalmási Kékfestő Műhely kincseiből válogatva. Igyekszünk idén is a vásár pazar díszletének és kifejezetten igényes közénségének olyan termékeket kínálni, amivel máshol nem találkoznak, bemutatva és népszerűsítve a kékfestő eljárást is. Szeretettel várunk mindenkit a rendezvény legkékebb standján, a Bazilika jobb oldalán.

Parpar Art

A Parpar Art az adventi vásárban koszorúkat, füzéreket, karácsonyi dekorációt, százszázalékos illóolajokat, ajtódíszeket kínál.

Parti szőrme

A Parti szőrme tulajdonosa, Hürkeczné Fazekas Mariann a szűcsmesterség tudományát nagyszüleitől kapta. Nagypapa, Parti József 1946 óta dolgozott szakmájában, majd később lánya is bekapcsolódott a családi vállalkozásba. Parti József unokájaként 1988-ban, 18 évesen döntött a szakma folytatása mellett. Fontos számára az egyediség, valamint a hagyományok megőrzése. Kínálatukban vásárlóik a minőségi báránybőr felhasználásával készült bundák vagy bőrkabátok mellett olyan irhából készült aprócikkeket is találhatnak, mint sapkák, kesztyűk, vagy egy télen kiváló melegséget biztosító irha mamusz, irha papucs. 

Szendelbacher Bőrkesztyű Pécs

A Szendelbacher céget csaknem 30 évvel ezelőtt alapították a korábban már megszerzett szakmai tapasztalatra alapozva. A külföldön már jól ismert és nagyon népszerű, divatot fazonban és színekben is hűen követő bőr kesztyűik finom bőrökből, kézi szabással készülnek. Díszítés után, különböző varrástechnikájú gépeken varrják őket. Bélelés és csinosítást követő alapos minőség-ellenőrzés után küldik a csodaszép bőrkesztyűket a megrendelőhöz. Kesztyűik már itthon is egyre szélesebb körben népszerűek, bővül a visszatérő vásárlóik köre.

SCHALLESZTER

Schall Eszter grafikáiból ékszereket, táskákat, képeslapokat, nyomatokat, noteszeket készítenek. A vásárban megtalálható a játékos, de egyszerű Stampp sárgaréz ékszerkollekció és a Tinta táskák is. Cél, hogy egyedi, minőségi, természetes anyagokból készülő tárgyakat készítsenek.

 

A Sütipecsét – Székely Tulipán Bt.

Kovács Zsoltnak és feleségének pontosan húsz éve volt egy álmuk: maguknak dolgozni. Így 1998-ban megalapították közös vállalkozásukat. Eleinte fából faragott dísztárgyakat készítettek, majd elkezdtek sütemény mintázókat készíteni és azokat vásárokban árulni. Az elmúlt 20 évben bejárták hazánk összes nagy fesztiválját és nagyobb vásárát. Annyi szeretetet kapnak vásárlóiktól, hogy még 20 évig szeretnénk ugyanezt csinálni.

Reflection Jewellery – Székely Sára

színek ¤ minták ¤ szimmetriák

Egyedi és kisszériás ékszerek, kiegészítők, amelyek különféle technikákkal készülnek, hogy egy kis pluszt csempésszenek a mindennapokba. Találd meg a kedvencedet!

Szilfa2008

A Szilfa2008-nál kézműves termékeket készítenek. Termékeik főleg a konyhában használatosak, de grillezéshez is számos eszközt találunk náluk. Az adventi vásárban diófából készült vágódeszkák, nyárfából készült tálalók, cseresznyefából készült mécsestartók, bükkfából készült egyéb konyhai faeszközök között lehet válogatni.

Kézzel festett üveg dísz – Tóth József ev. 

A Tóth József tizenegy éve foglalkozik kézzel festett, hagyományosan üvegből készített karácsonyfadíszek, mécsestartók és egyéb üvegtárgyak forgalmazásával. Kialakult vevőkörrel rendelkeznek, de a igényeket, trendeket szem előtt tartva, igyekeznek kínálatunkat folyamatosan bővíteni.

Urban Sidewalker – Révay Máté

Az Urban Sidewalkernél szeretnék Budapest ismert és rejtett szépségeit egyéni látószögből ábrázolni. Minden termék egy-egy kézzel készített tollrajz alapján készül. Budapest belvárosát ábrázoló változatos színű térképsorozat volt az első a sorban, azóta is erre a legbüszkébbek. Standjukon megtalálhatók a kisebb méretű, kiemelkedő minőségű grafikai ajándéktárgyak is: mint a képeslapok és mágnesek. Idén újdonságként noteszeket is találhatnak az érdeklődők.

Fa time Manufaktúra – Zolgafa Kft.

A Fa time manufaktúra műhelyében saját tervezésű ötletes és praktikus tárgyakat készítenek fából. Termékeik között a szuveníroktól a konyhai használati eszközökön át komoly  lakberendezési tárgyakig válogathatnak.

K O S T Y – A használható múlt – CDE Stúdió Kft.

A KOSTY Műhely még a múlt században alakult azzal a céllal, hogy antik hatású képkereteket és kisbútorokat készítsenek. Termékeik többségükben fenyőfából készülnek, vegyszermentes felületkezeléssel, teljes egészében kézi munkával. Az antik hatású írószerek Olaszországból érkeznek. Az adventi vásárban antik hatású tollak, pecsétnyomók, elmúlt korok íróeszközei, antikolt képkeretek, szekrények, dobozok, tükörkeretek, írószertartók, merítettpapír képek találhatók.

Bőr Manufaktúra – Buzás Béla

Buzás Béla húsz éve forgalmaz népi- és iparművészeti termékeket és színvonalas ajándéktárgyakat. Rendszeresen részt vesz karácsonyi és egyéb kézműves vásárokon. A vásárlói visszajelzések alapján igyekszik hatással lenni a termékfejlesztésre is. Fontos szempont a forma-, a méret, a színgazdagság és a környezetbarát technológia.

Az adventi vásárban táskák, övek, kulcstartók, mágnesek, karkötők, kesztyűk, sapkák, karikásostorok, csikóbőrös kulacsok, íjak és tartozékaik közül lehet válogatni.

Tihanyi Levendula Manufaktúra

A Tihanyi Levendula Manufaktúrát 2009-ben hozták létre azzal a küldetéssel, hogy a tihanyi levendula értékét szélesebb körbe megismertessék. E cél érdekében, az általuk készített termékeken keresztül bemutatják a levendula sokrétű felhasználását. Termékeik egyedi tervezés alapján, kézműves manufaktúrában készülnek.

Az adventi vásárban szappanok, parfümök, szépségápolási termékek, otthon illatosítók, illóolajak, szappanfűzérek és egyéb dekorációk közül válogathatnak a standon.

Zsigray Stúdió

A Zsigray Studióban 1981 óta foglalkoznak képeslapok tervezésével, gyártásával, fejlesztésével. Számos neves grafikus és fotóművész segíti munkájukat. Folyamatosan törekszenek arra, hogy az újonnan felmerülő trendeknek és igényeknek a lehető legmagasabb színvonalon megfeleljenek. Bővítették termékkínálatunkat számos újdonsággal: például retro játékokkal, porcelánokkal, ajándéktárgyakkal és régiségekkel. A cég mindig is a termékek minőségére helyezte a hangsúlyt, ezzel is az igényes vásárlóknak kívánnak megfelelni.

 

Otto Kaiser Photograpy

Kaiser Otto hivatásos fotográfusként csaknem egy évtizede azt a célt tűzte maga elé , hogy a Budapestre látogató turistáknak minden árkategóriában igényes és valódi fotográfiát tudjon kínálni. Ennek biztosítékául minden terméket kézzel készítenek. A Budapestet, Magyarországot, magyar kultúrát bemutató könyveket is maguk készítik, a fotótól a tervezőasztalig. Apró emlékektől a legigényesebb, műtárgy fotókig mindent megtalálnak náluk.

Ökrösszekér Bt.

Az Ökrösszekér Bt. bőrdíszmű munkákkal foglalkozó családi vállalkozásként 1994-ben kezdte működését. Termékeik kitűnő hazai alapanyagból készülnek: női és férfi pénztárcák, tengerészzsákok, utazó-és aktatáskák is találhatók náluk. Bő áruválasztékkal és kitűnő minőségű áruval állnak rendelkezésre.

Csiribee-Textilcsodák

Berta Erika műhelyéből szebbnél szebb, pamutvászonból készült lakáskiegészítők, figurák, babák és ajándéktárgyak kerülnek az adventi vásárba.

Szabó Ilona Photo and Glass Art- Csodaüveg

Szabó Ilona a textiliparból nyergelt át az üvegtervezés művészetébe. Műhelyében különféle eljárással készít üvegalkotásokat apró dolgoktól a hatalmas térelválasztókig. A kollekcióban található fusing – üvegrogyasztás – technikával készült dísztárgyak, faliképek, órák, sőt még lámpaburákat is készít ezzel a módszerrel.

Tiffany lámpákból saját kreációt alkotott: egy különleges módszerrel különböző színű üvegeket folyat össze. Hisz benne, hogy az üvegnek van lelke.

Fotóival és a beléjük rejtett érzelmekkel, gondolatokkal szeretne tudatot formálni. Erőt adni másoknak. Hogy legyünk újból nyitottak, hogy ne féljünk úgy élni, ahogyan valóban szeretnénk. És mindig higgyük el, hogy bármi sikerülhet. Bármi, amit megálmodunk. A természet harmóniája pedig szolgáljon mintául, hogy bár néha beborul, és villámokat szórnak ránk az égiek, de aztán mégis újra előtör a fény.

Szász Judit kerámia – Goral Kft.

Szász Judit keramikus első műhelyét 1995-ben nyitotta. Mindig előtérbe helyezi a kiváló minőséget. Használati edényeit magas tűzön égeti, kézi korongozással és kézi festéssel készíti. Fő motívumai a virágok. Formáival igyekszik az egyszerűbb vonalvezetés felé elmenni. Termékei illenek a mai modern és a rusztikus belső terek berendezési tárgyai közé.

2006-ban testvérével Londonban nyitott virágboltot. Az ottani piaci igények hatására indult el a kerámia virágok készítése. A virágokat eredeti méretben kézzel formázza és élethű formákra törekszik.

Citygraph - Hársfa Stúdió- Magyar Béla

Magyar Béla építész-grafikus, a nyolcvanas évektől készíti szabadkézi rajzait. Eleinte tollal, papíron, majd 2013 óta digitális tollal digitális táblán is rajzol – persze szabadkézzel. Alapvető témái: „A Nagyváros”, mindenekelőtt Budapest, illetve a természet és az épített környezet sajátságos, szürreális viszonya. Rajzaiból Giclée nyomatokat készít, némelyikből ajándéktárgyakat (például képeslap, naptár, poszter) is.

Inkaház, Andoki kézműves termékek – Illimani Bt.

Az Inkaháznál az Andokból származó, természetes alapanyagokból készülő, sajátos népi motívumú és díszítésű kézműves termékeket találnak.

Kezitláb Kft.

A Kezitláb szeretne ízelítőt nyújtani olyan magyar népi- és iparművészek munkáiból, akik hagyományokat tisztelő minta- és formavilágot használva alkotnak.

Részvételük olyan színvonalas vásárokon, mint az Adventi Ünnep a Bazilikánál nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egyedi termékeik, nívós, hagyományos technikákkal készült kézműves portékáik még több magyar és külföldi otthonba eljussanak.

Margókerámia – Mar-con-cer Kft.

Egyszerűség, letisztultság, egyediség, hitelesség – ezek jellemzik a Margókerámia angyalokat. Ha igazán különleges ajándékra vágyik, keresse a 91-es standot!

Angyali ajándékok boltja – Kunfalvi Gábor

 Több mint 60 éve minden karácsonykor a feldíszített fa fő helyére tesszük azt a gyerekkoromban egy befogadott apácától ajándékba kapott fotót és apró jászlat, amely a megszületett Jézust ábrázolja. A múltat is megidézve meghitten, szeretettel telve ünneplünk.

Családunkkal úgy gondoltuk, hogy ez az ünnepi szimbólum nem csak a hívők számára jelenthet sokat, hiszen kultúránk, hagyományaink őrzése-felelevenítése egyre többünk számára jelent valós igényt. Az  „Angyalokban” megtaláltuk azt a közös nevezőt, amit az emberek többsége elkötelezettség nélkül elfogad és ami egyben hidat jelenthet az ünnep valódi tartalmához. Megkerestük azt a szín és formavilágot, amely a ma emberében is szimpátiát kelt és az emberek arcára mosolyt és szeretetet varázsol. Innen már csak egy kis lépés a „Jászol tisztelete”, ami már nagy örömünkre egyre több családban fényesíti az ünnepet. Szeretnénk, ha ajándéktárgyaink mások számára is maradandó emléket-értéket jelentenének. 

RixArt

A RixArt-nál 2009 - ben készült el az első nemesacél karperec... Őt követte megannyi ötlet, és megvalósítás!

A rock / punk / rockabilly / country irányvonalát előszeretettel alkalmazzák, de a vadabb darabok mellett a vidámabb színek, és az elegancia is helyet kap. Üveg ékszereik minden darabját egyedi szín és formavilág jellemzi, acél ékszereik végleges formájának kialakítására a folyamatosan fejlődő gyártósor van a segítségükre. Náluk bárki  megtalálja a saját ízlésének és egyéniségének megfelelő ékszert!

Krisztina szőrme – Szekszárdiné Kovács Rozália

Szekszárdiné Kovács Rozália csaknem negyven éve dolgozik kézműves szűcsként. Családja több generáció óta űzi ezt a mesterséget Szegeden. Hagyományos kézi technológiával, kiváló minőségű magyar szőrméből és bőrből készíti termékeit saját műhelyében. A népi hagyományőrző stílustól az elegánson át a modernig sokféle stílusú kalapok, sapkák, gallérok, stólák, kesztyűk között válogathatnak adventi standján.

Gyertyavilág – Ávár Tibor

A családi vállalkozás 1984 óta foglalkozik gyertyakészítéssel, a céget alapító és máig irányító Ávár Tibor által megálmodott és kifejlesztett új formavilágú termékek néhány év alatt a magyar mellett a nyugati piacokat is meghódították.

Pankotai Leather

A Pankotai Műhely 1999 óta foglalkozik egyedi tervezésű és kivitelezésű bőr öltözékek és egyéb bőr kiegészítők előállításával. A legjobb minőségű európai bőröket kézzel munkálják. Minden darab egyedi és időtálló, a mai kor igényeinek megfelelő.

A PANKOTAI CLASSIC a legújabb divatnak megfelelő, elegáns letisztult formák, kiváló minőségű kivitelezés jellemzi. A PANKOTAI FOLK a magyar minta kincsen és a tradicionális kézműves hagyományokon alapuló mindennapi hordható darabok. A PANKOTAI HUNTING kiváló alapanyagokból készült tartós, minőségi, praktikus vadászati kiegészítők.

G Dekoráció – Bálint István

Bálint Istvánék családi vállalkozásban 1991 óta foglalkoznak dísznövény dekorációval és forgalmazással. 1995-től szárazvirágokkal és virágkötészeti alapanyagokkal bővítették kínálatunkat. Majd húsz éve vesznek részt adventi vásárokon. Természetes anyagokból készült karácsonyi díszeket, koszorúkat és az elkészítésükhöz szükséges alapanyagokat árusítanak.

Bőr és szőrme - Ramo-Bert Bt.

A Ramo-Bert Bt. 1996-ban alakult, gazdag, 20 éves tapasztalattal rendelkezik a bőr és szőrmeáruk piacán. Az általuk árusított termékek kizárólag magas minőségű, prémium kategóriás darabok, csakis elismert, magyar készítőktől.

Karácsonyfadíszek – Tamásné Geröly Mária népi iparművész

Tamásné Geröly mária népi iparművész a csuhéval való bánásmódot édesanyjától tanulta. Nagyjából 30 éve készít férjével karácsonyfadíszeket.

Szkíta kézműves bolt

A Szkíta Kézműves Bolt idén 21 éves, az egyik legrégebbi ilyen jellegű bolt az országban. A kezdetektől a belvárosban működik. Vevőkörük nagy része magyar, de a turisták között is kedvelt az üzlet autentikus kézműves árukínálata miatt.

My Creative – Madura Klára

A My Creative 2015 óta gyárt egyedi ásvány ékszereket. Nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségi anyagok felhasználására. Ékszereiket főként jó minőségű ásványgyöngyökből, féldrágakő gyöngyökből, nikkelmentes és orvosifém kiegészítőkkel készítik.

Griff bivaly-és marhabőr termékek

A Griff adventi standján minőségi bivaly és marhabőr termékeket kínálnak pécsi és budapesti kézműves gyártóktól, hagyományos és mai divatot követő formában egyarán.

WE LOVE WHAT YOU BUILD (WLWYB)  - egyedi LEGO® alkatrészek és építmények

A WE LOVE WHAT YOU BUILD (WLWYB) egyedi LEGO® alkatrészekkel és építményekkel foglalkozó magyar tulajdonú innovatív startup, amely 10 éve egy hobbi projektből indult, a hazai piacon eddig kevésbé, a nemzetközi piacon viszont már befutott. Az egyedi termékekek alatt azt értjük, hogy olyan LEGO® szeteket árulunk, amelyeket csak nálunk lehet megvásárolni, a világ legsikeresebb kreátorainak építményei, amelyekre a hardcore LEGO® fanok sokat vártak, mert a hozzájuk való alkatrészeket beszerezni kis mennyiségben nagyon macerás. Fontos tudni, hogy mi csak új LEGO® alkatrészekkel foglalkozunk. A hosszú évek alatt kifejlesztett készletgazdálkodási és logisztikai rendszerünk lehetővé teszi, hogy a lehető leghatékonyabban jussunk hozzá a különféle alkatrészekhez, így létre tudtunk hozni egy online piacteret, a MOCHUB-ot (a MOC jelentése a LEGO® szcénában a My Own Creation), ahol már több mint 100 ilyen egyedi szet elérhető. Ez a kreátoroknak egy óriási lehetőség arra, hogy akár a hobbijukból éljenek meg; a vásárlóknak, építőknek pedig a  visszajelzések alapján óriási öröm olyan egyedi építményekhez hozzájutni, amire eddig nem volt lehetőségük.

Weboldal címünk: www.mochub.com

 

                                               

                                                                                                ÁSZF