MKB #20percegészség program Korcsolyapálya

A vásár közepén helyezkedik el az MKB #20percegészség program korcsolyapálya, amelyen csúszva...

... a szülők csillogó szemmel nézik gyerekeik első szárnypróbálgatásait. Ahogy az egész vásárra jellemző, a pályán is állandóak a mosolygós és önfeledten szórakozó gyermekek csak úgy, mint a pálya szélén a gőzölgő forralt bort kortyoló barátok és családtagok, akiket már csupán a vidám korcsolyások, a fények és a Bazilika látványa is még inkább karácsonyi hangulatba hoz.

Míg ti a gasztronómiát élvezitek, addig a gyerekeket minden nap korcsolyapálya várja, mely 14 éves korig vehető igénybe ingyenesen, sőt ha a gyermekeitek korcsolyáját otthon felejtettétek, akkor díjmentesen bérelni is tudtok a kicsiknek. Ha a kicsik még bizonytalanok a pályán, akkor hétvégente ingyenes korcsolyaoktatáson is részt vehetnek. A korcsolyapálya kifejezetten a gyermekek számára, 14 éves korig vehető igénybe.

Csütörtöktől vasárnapig az MKB #20percegészség program angyala a korcsolyapályán segédkezik a gyerekeknek elsajátítani ezt a remek téli sportot.

Korcsolya oktatás gyermekek számára:

Minden szombat és vasárnap: 14.00-18.00

Csússz bele a karácsonyi hangulatba, hogy utána még jobban essenek az ízletes ételek a pályát körülölelő gasztronómiai mesterek egyikénél!